Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είκοσι ανακατασκευασμένα κλασικά μοντέλα θα παρουσιάσει το τμήμα της Porsche στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Porsche η οποία γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια, συνεχίζει να βρίσκεται σε εορταστικό «πνεύμα».

O κόσμος μπορεί στην Έκθεση να δηλώσει το ενδιαφέρον του για να αγοράσει μία από αυτές.

20 ανακατασκευασμένες Porsche προς πώληση

26/10/2018

Είκοσι ανακατασκευασμένα κλασικά μοντέλα θα παρουσιάσει το τμήμα της Porsche στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο θα συμμετάσχει στο NEC Classic Motor Show, που θα λάβει χώρα στο Μπέρμιγχαμ.

Η Porsche η οποία γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια, συνεχίζει να βρίσκεται σε εορταστικό «πνεύμα» και για αυτό το λόγο αναμένεται να παρουσιάσει δέκα ιδιαίτερες Boxster πρώτης γενιάς, οι οποίες έχουν ανακατασκευαστεί από τα τμήματα Porsche Centers και Porsche Recommended Repairers.
 
Όλα τα μοντέλα διαθέτουν στο εσωτερικό τους την απαραίτητη ταμπέλα, ως αναγνωριστικό της ιδιαιτερότητάς τους, ενώ είναι βαμμένες σε ασημένιο χρώμα το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο στη 918 Spyder. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις μονάδες χρησιμοποιήθηκαν γνήσια εξαρτήματα από τον κατάλογο της Porsche Classic, καθώς και νέα εξαρτήματα όπως συστήματα πλοήγησης και παρακολούθησης οχημάτων.

Μάλιστα ο κόσμος μπορεί στην Έκθεση να δηλώσει το ενδιαφέρον του για να αγοράσει μία από αυτές, καθώς η γερμανική φίρμα θα προχωρήσει στην πώλησή τους μέχρι το τέλος του έτους.
 
Η Porsche  δεν θα αρκεστεί μόνο στα δέκα αυτά μοντέλα, καθώς θα παρουσιάσει  και μία σειρά από ανακατασκευασμένες Boxster S, αλλά και την αγωνιστική «Project 70», η οποία βασίζεται στην 911 του 1965 με το μικρό μεταξόνιο και τροφοδοτείται από κινητήρα 2.0 λίτρων.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις