Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

40.000 ευρώ …για τυχόν βλάβες σε Polo Gti.

16/5/2019

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στο Rotterdam της Ολλανδίας. Σε έλεγχο που έκανε η αστυνομία στους επιβάτες ενός VW Polo GTi, βρέθηκαν 40.000 ευρώ.. Η απάντηση προς τους αστυνομικούς, προκαλεί έκπληξη και γέλιο μαζί..

Σε Εθνικό δίκτυο της Ολλανδίας, κοντά στην πόλη Rotterdam, ένα Polo GTi κινιόταν με αυξημένη ταχύτητα και η αστυνομία έκανε σήμα στον οδηγό του οχήματος, να σταματήσει για έναν τυπικό έλεγχο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη όπως ήταν φυσικό, και αφού κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν μέσα περίπου 40.000 ευρώ.. Οι αστυνομικοί όπως ήταν φυσικό ρώτησαν για την προέλευση των χρημάτων, αλλά και ποια η αιτία που κυκλοφορούν με τόσα χρήματα μαζί τους.



Η απάντηση των 2 επιβαινόντων ήταν αποστομωτική (αλλά όχι και αληθοφανής), αφού δήλωσαν πως το αυτοκίνητο βγάζει πολύ συχνά προβλήματα, και επειδή θα πραγματοποιούσαν μεγάλο ταξίδι, φρόντισαν να έχουν ένα ποσό μαζί τους, ώστε να επισκευάσουν τις τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν κατά το ταξίδι…
Όπως καταλαβαίνεις δεν έγιναν πιστευτοί, και η Ολλανδική αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τους..
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις