Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

400 χλμ. Αυτονομίας με τη Mercedes EQV

Διαβάστηκε από 6020 αναγνώστες - 13/9/2019

Θα πρέπει να περιμένετε ακόμη έως τις αρχές του 2020. Ωστόσο εμείς, μπορέσαμε κιόλας να συνοδηγήσουμε το πρωτότυπο μοντέλο της ηλεκτροκίνητης V-Class, δηλαδή τη Mercedes EQV.

«Βρισκόμασταν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα με τα μοντέλα δοκιμών στη βόρεια Ισπανία», λέει ο Benjamin Kaehler, επικεφαλής του τομέα των ηλεκτροκίνητων van, και συνεχίζει: «ουσιαστικά δοκιμάσαμε την αντοχή των αυτοκινήτων μας στη ζέστη και, πιο συγκεκριμένα, την τεχνολογία της φόρτισης και των μπαταριών.» Βέβαια, και κατά την ημέρα της επίσκεψής μας στη Mercedes, στη Στουτγκάρδη η κατάσταση δεν ήταν πολύ διαφορετική: 40 βαθμοί Κελσίου, επομένως οι δοκιμές θα μπορούσαν να γίνουν και επί γερμανικού εδάφους...



Σε επίπεδο εμφάνισης, η Mercedes EQV πέρα από το χαριτωμένο και πολύχρωμο αυτοκόλλητο, ελάχιστα διαφέρει από μία κανονική V-Class. Το ίδιο ισχύει και στο εσωτερικό. Επιτέλους όμως, θα διατίθεται και στο οικογενειακό van το σύστημα MBUX, με τις έξυπνες φωνητικές εντολές (“Hey Mercedes”). Στη δεύτερη και στην τρίτη σειρά θέσεων το ηλεκτροκίνητο van είναι τόσο ευμετάβλητο και εξυπηρετικό όσο ο... συγγενής του με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις