Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το 4θυρο ΤΤ θα βασίζεται πάνω στην ΜQB πλατφόρμα του VW Group.

Το 4θυρο ΤΤ θα βασίζεται πάνω στην ΜQB πλατφόρμα του VW Group.

Η Audi έχει πάρει απόφαση η επόμενη γενιά του μοντέλου να λάβει πολλές σχεδιαστικές επιρροές από το TT Sportback concept.

Tετράθυρο coupe το Audi TT!

12/11/2018

Πολύ διαφορετική θα είναι η επόμενη γενιά του Audi TT σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Εσείς τι λέτε; Είναι σωστή η απόφαση της Audi;

Aκρως ενδιαφέρουσες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από το στρατόπεδο της Audi σχετικά με το μέλλον ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της, το ΤΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γίνονται γνωστά, η Audi έχει πάρει απόφαση η επόμενη γενιά του μοντέλου να λάβει πολλές σχεδιαστικές επιρροές από το TT Sportback concept (φώτο) που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού αρκετά χρόνια πριν. Αν αυτό αληθεύει τότε, το νέο ΤΤ που θα έρθει σε περίπου δύο χρόνια δεν θα είναι 2θυρο σπορ coupe αλλά θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα μπει στην κατηγορία των 4θυρων coupe σεντάν μοντέλων. Συγκεκριμένα, ανεπιβεβαίωτες αναφορές κάνουν λόγο πως το μεταξόνιο θα μεγαλώσει κατά 120 χλστ., το μήκος κατά 290 χλστ. και το πλάτος κατά 60 χλστ. σε σχέση πάντα με το τωρινό ΤΤ.

Το 4θυρο ΤΤ θα βασίζεται πάνω στην ΜQB πλατφόρμα του VW Group και λέγεται πως θα προσφερθεί με ήπια υβριδικούς κινητήρες, σε plug-in έκδοση, αμιγώς ηλεκτρικό αλλά και diesel μοτέρ.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σημείο της γκάμας της Audi θα τοποθετηθεί ακριβώς το νέο ΤΤ, οι αναφορές κάνουν λόγο ωστόσο ότι θα κληθεί να ανταγωνιστήσει τις Mercedes CLA και BMW Σειρά 2 Gran Coupe.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις