Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γιορτάζει και κατασκευάζει η Porsche

12/3/2019

Τα 50α γενέθλια για την δημιουργία της 917, θα έχουν και μια έκπληξη, αφού η Porsche πήρε την απόφαση να ανακατασκευάσει μία σύγχρονη εκδοχή της αγωνιστικής 917.

Φέτος, η Porsche γιορτάζει την 50ή επέτειο της θρυλικής 917, η οποία πριν από 50 χρόνια έκανε το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Για να σηματοδοτήσει την επέτειο αυτή, η Porsche έχει στα «σκαριά» μερικές εκπλήξεις με πιο ενδιαφέρουσα την κατασκευή ενός σύγχρονου πρωτότυπου της 917 που θα προβληθεί στο Μουσείο της γερμανικής μάρκας αργότερα φέτος.

Μάλιστα για αυτό το σκοπό η δημοφιλής μάρκα έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία εικόνα, την οποία βλέπετε παραπάνω και παρουσιάζει το αυτοκίνητο σε ερυθρόλευκο χρώμα. Το σχέδιο αυτό είναι δουλειά μιας μικρής ομάδας σχεδιαστών και μηχανικών, με την Porsche να διευκρινίζει, δυστυχώς, πως θα παραμείνει μόνο μία μελέτη.

Πλην της εικόνας, καμία άλλη λεπτομέρεια δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και αναμένουμε από την αυτοκινητοβιομηχανία να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες πιο κοντά στην ημερομηνία εμφάνισης του concept στο Μουσείο Porsche. Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί από τις 14 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 917 ανακατασκευασμένα μοντέλα με συνδυασμένη ισχύ 7.795 ίππων!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις