Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η BMW Σειρά 2 Gran Coupe

19/7/2019

Η BMW έχει ξεκινήσει ήδη την κατασκευή της Σειρας 2 Gran Coupe. Οι δοκιμές εξέλιξης φτάνουν στο τέλος τους και ήδη κυκλοφόρησαν 2 εικόνες με το νέο μοντέλο της Βαυαρικής εταιρίας. Διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες του μοντέλου.

Μπορεί η εικόνα να προβάλει από το πλάι ένα πλήρως καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, χωρίς να γίνονται γνωστά κάποια από τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο έχουμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες αξίζει να δούμε.
 
Το νέο μοντέλο λοιπόν, το οποίο δεν θα πρέπει να το συγχέουμε με αυτό της Σειράς 2 Gran Tourer, αναμένεται να μοιραστεί κάποια από τα στοιχεία της Σειρά 1, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια έκδοση M235i. Μάλιστα κατά το παρελθόν έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες αυτού του αυτοκινήτου και γνωρίζουμε ήδη ότι θα έχει πιο σπορ εμφάνιση απ ότι οι υπόλοιπες πιο απλές Σειρά 2 Gran Coupe.


 
Αναφορικά με τον κινητήρα θα συνοδεύεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2.0 λίτρων ο οποίος θα προσφέρει περίπου 306 ίππους και 450 Nm ροπής, όντας συνδεδεμένο με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων Steptronic και φυσικά σύστημα τετρακίνησης xDrive AWD. Να θυμίσουμε πως αυτός ο συνδυασμός είναι ήδη δοκιμασμένος, καθώς προσφέρεται από τους «βαυαρούς» και για το crossover X2.
 
Ολοκληρώνοντας να τονίσουμε πως μετά την εικόνα που δημοσίευσε η BMW, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία δεύτερη, η οποία διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζει τα ίδιο μοντέλο με διαφορετικό καμουφλάζ, την οποία μπορείτε να δείτε και αυτή στη γκαλέρι.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση παγκοσμίως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος ¶ντζελες στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις