Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το νέο Pagani Zonda λέγεται Zun..

6/6/2019

Η Pagani εδώ και καιρό σχεδίαζε την κατασκευή ενός ακόμα μοναδικού Zonda, του πιο αγαπημένου μοντέλου της βιομηχανίας. Εμείς σας αποκαλύπτουμε πρώτα σχέδια που έκαναν την εμφάνισή τους..

Η νέα μονάδα του Pagani Zonda έχει λάβει την ονομασία Zun και από τη στιγμή που δεν έχουν υπάρξει εικόνες που να δείχνουν το πραγματικό μοντέλο, παρά μόνο σχέδια αυτού, πιστεύεται πως η κατασκευή του δεν έχει ολοκληρωθεί.


 
Αρχικά φαίνεται πως το Zonda θα έρθει βαμμένο σε μοβ χρώμα, ακολουθώντας τα «βήματα» του Zonda 760LH που έχει στην κατοχή του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formule 1, Lewis Hamilton. Αφήνοντας το χρώμα στην άκρη, βλέπουμε πως έχει προσαρμοστεί ένα καπό από ανθρακονήματα με ενσωματωμένους αεραγωγούς, ενώ στο πίσω μέρος από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένα η μεγάλη αεροτομή και ο εξίσου μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης.



Κοιτώντας από την πανοραμική εικόνα το Zonda Zun, εντοπίζουμε πως αεραγωγοί έχουν εγκατασταθεί και στο πάνω μέρος των φτερών, ενώ μπορούμε να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια τη διαδρομή που ακολουθεί το αεροδυναμικό πτερύγιο που βρίσκεται στο πίσω μέρος.


 
Aξίζει να σημειωθεί πως η Pagani δεν κατασκευάζει πλέον το νέα Zonda. Αυτό που κάνει είναι να παράγει εξατομικευμένες εκδόσεις με βάση υπάρχοντα αυτοκίνητα. Έτσι παραμένει να δούμε ποιο συγκεκριμένο μοντέλο Zonda είναι αυτό που ξεκίνησε ωστόσο σίγουρα θα πρόκειται για ένα σπάνιο μοντέλο καθώς μιλάμε για δεξιοτίμονη μονάδα.
 
Αλλα στοιχεία δεν υπάρχουν αλλά υποψιαζόμαστε πως από πλευράς κινητήρα θα διαθέτει έναν αναβαθμισμένο ατμοσφαιρικό V12 από την AMG με περίπου 760 ίππους ισχύ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις