Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον των Lexus IS και GS.

Αβέβαιο το μέλλον των Lexus IS και GS

14/6/2018

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον των Lexus IS και GS, η παρουσία των οποίων συμπίπτει με το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνει το αγοραστικό κοινό για αυτοκίνητα τύπου SUV.

Η αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τα SUV έχει φέρει τις περισσότερες εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους αλλά και των χρημάτων τους στην εξέλιξη και κατασκευή περισσοτέρων SUV, προκειμένου να καλύψουν αλλά και να ικανοποιήσουν το αγοραστικό κοινό.
 
Από αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η Lexus, κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις του ο David Christ, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Lexus, ο οποίος ανέφερε ότι «η αυτοκινητοβιομηχανία επικεντρώνεται περισσότερο στη μεγιστοποίηση των ευκαιριών που έχουμε».

Έτσι παίρνοντας ως δεδομένο πως τα «γερασμένα» Lexus IS και GS μετρούν 5 και 7 χρόνια ζωής αντίστοιχα, έχει φέρει τη φίρμα σε σκέψεις σχετικά με την ανανέωσή τους καθιστώντας το μέλλον των δύο μοντέλων αβέβαιο, καθώς το κοινό απαιτεί όλο και περισσότερα SUV, κάτι το οποίο προσφέρει η Lexus μέσω των ES, NX, UX.
 
Επιπλέον εάν μια εταιρεία πρόκειται να ξοδέψει χρήματα για έρευνα και ανάπτυξη για νέα οχήματα, πρόκειται να το κάνει σε μοντέλα που οι καταναλωτές θέλουν και θα αγοράσουν και τώρα, αυτοί οι τύποι οχημάτων δεν είναι σεντάν. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε σχετική ερώτηση από τα ξένα μέσα για το μέλλον των IS και GS σε συνάρτηση με τη ζήτηση των SUV ο David Christ απάντησε: «Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί, αλλά σίγουρα αξιολογούμε και τα δύο οχήματα».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις