Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Αγριεύει» με νέα έκδοση το Skoda Kamiq

15/1/2020

Η έκδοση Scoutline για το B-SUV της Skoda Kamiq, πήρε και επίσημα σάρκα και οστά. Οι Τσέχοι δίνουν ένα πιο σκληροτράχηλο προφίλ στο τελευταίο τους δημιούργημα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Από τον Ιούνιο του 2020 θα είναι διαθέσιμη προς πώληση σε ολόκληρη την Ευρώπη το νέο Kamiq Scoutline, του οποίου το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Το μικρό crossover από την Τσεχία (όπως γίνεται ξεκάθαρο και στις φωτογραφίες) αποκτά πιο άγρια διάθεση μέσω μαύρων προστατευτικών στα φτερά, αλλά και ασημί προεκτάσεων και λεπτομερειών στον εμπρός αλλά και πίσω προφυλακτήρα. Στο ίδιο χρώμα έρχονται και οι ράγες οροφής όπως και τα καπάκια των καθρεφτών.
Το Kamiq Scoutline μπορεί να εξοπλιστεί είτε με 17άρες είτε με 18άρες ζάντες, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό περιέχει LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και φιμέ πίσω τζάμια. Εδώ αξίζει να τονίσουμε πως το Skoda Kamiq Scoutline θα είναι διαθέσιμο με όλα τα μηχανικά σύνολα και χρώματα του αμαξώματος που υπάρχουν για το κανονικό μοντέλο.



Μπορεί φωτογραφίες από τον εσωτερικό διάκοσμο να μην έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, όμως υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες που μας βοηθούν να σχηματίσουμε την συνολική εικόνα αυτού. Θεωρείστε λοιπόν δεδομένα ρυθμιζόμενα καθ ύψος εμπρόσθια καθίσματα που καλύπτονται από αεριζόμενο ύφασμα ThermoFlux, ενώ τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων και χειρόφρενο, είναι δερμάτινα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της καμπίνας περιέχουν πεντάλ με φινίρισμα από αλουμίνιο, LED φωτισμός περιβάλλοντος σε διάφορα χρώματα αλλά και χρωμιωμένοι αεραγωγοί.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις