Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα ζευγάρι Jaguar F-Type μετατράπηκαν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η Jaguar γιορτάζει 70 χρόνια από την εισαγωγή της XK 120.

H Jaguar σκοπεύει να «κατεβάσει» τις δύο αγωνιστικές F-Type σε διάφορά γεγονότα που θα λάβουν χώρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Αγωνιστικές F-Type τιμούν την Jaguar

13/11/2018

Ένα ζευγάρι Jaguar F-Type μετατράπηκαν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και «έστειλαν» τις ευχές τους στην βρετανική μάρκα που συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η Jaguar γιορτάζει 70 χρόνια από την εισαγωγή της XK 120 και έτσι πήρε την απόφαση να τιμήσει την επέτειό της, μετατρέποντας δύο κάμπριο Jaguar F-Type σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Με βάση την F-Type με τον 2,0 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 300 ίππους, οι μηχανικοί τις εταιρείας, ενσωμάτωσαν στα δύο μοντέλα ένα roll cage, πυροσβεστήρες, αγωνιστικά καθίσματα, αλλά και στρογγυλούς πρόσθετους προβολείς στο μπροστά μέρος του καπό. Επιπλέον οι αναβαθμίσεις συνεχίστηκαν και στο σύστημα πέδησης το οποίο έχει λάβει πλέον νέους δίσκους και τετραπίστονες δαγκάνες, ενώ παρών είναι και ένα νέο σύστημα ρυθμιζόμενης  ανάρτησης.
 
Τέλος τις βελτιώσεις ολοκληρώνουν νέες κατάλληλες ζάντες που συνδυάζονται βεβαίως με τα αντίστοιχα ελαστικά, όπως και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης αλλά και ένα μηχανικό χειρόφρενο.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η Jaguar σκοπεύει να «κατεβάσει» τις δύο αγωνιστικές F-Type σε διάφορά γεγονότα που θα λάβουν χώρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις