Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Aλλαξε χέρια η Magnetti Marelli

6/5/2019

H FCA ήρθε σε συμφωνία με την Ιαπωνική Calsonic Kansei, για την μεταβίβαση της εταιρίας. Δείτε όλα τα νέα που ήρθαν στην επιφάνεια, για το μεγάλο deal..

Στην πώληση της Magneti Marelli στην εταιρεία Calsonic Kansei για 5,8 δις ευρώ προχώρησε ο όμιλος Fiat-Chrysler. Το συνολικό ποσό είναι ελαφρώς μικρότερο σε σχέση με αυτό που ζητούσε αρχικά, λόγω του μικρότερου μεριδίου αγοράς που έχει τώρα η εταιρεία.

O ιταλοαμερικανικός όμιλος είχε συμφωνήσει πέρυσι να πουλήσει την Magneti Marelli στην CK Holdings (την μητρική της Calsonic Kansei) με αντίτιμο 6,2 δις ευρώ, ωστόσο η ίδια η FCA έκανε γνωστό χθες πως η τιμή μειώθηκε λόγω των νέων δεδομένων στο οικονομικό status της MM.
Ο CEO της Calsonic Kansei και την Magneti Marelli, Βeda Bolzenius δήλωσε: «Σαν μέρος της συμφωνίας αυτής, η σχέση μας με την FCA παραμένει σημαντική αφού θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας μας. Για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο, η ενσωμάτωση των δύο εταιρειών είναι εξέχουσας σημασίας. Το όνομα της νέας εταιρείας θα είναι Magneti Marelli CK Holdings Co. Ltd.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις