Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Νikita Aksyonov παρουσίασε την δική του πρόταση.

Η μεγαλύτερη και ίσως η μόνη διαφορά με το σεντάν είναι φυσικά η πιο coupe οροφή.

Aν η 3άρα γινόταν GT...

15/10/2018

H ΒΜW μπορεί να αποκλείει το ενδεχόμενο να προσφερθεί μια τέτοια έκδοση, ωστόσο ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την πρόταση του και μοιάζει έτοιμη για παραγωγή. Πώς σας φαίνεται;

Την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW διαβεβαίωσε μέσω δηλώσεων του πως η ολοκαίνουρια Σειρά 3 δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να λάβει έκδοση GT.

 O σημαντικότερος λόγος που ώθησε την ΒΜW να πάρει μια τέτοια απόφαση είναι ότι τόσο η X1 όσο και η Χ3 έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα κα σε σχέση με τα σεντάν έχουν γίνει πολύ πιο οικονομικά σε κατανάλωση και το ίδιο fun to drive. Επιπλέον, ο επικεφαλής Ανάπτυξης Klaus Frohlich ξεκαθάρισε πως, ακόμα και αν υπάρξουν διάφορες εκδόσεις του μοντέλου, αυτό δεν σημαίνει πως θα σημειωθεί αύξηση των πωλήσεων.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Νikita Aksyonov παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μοιάζει η Σειρά 3 σε έκδοση GT στη νέα της γενιά. Η μεγαλύτερη και ίσως η μόνη διαφορά με το σεντάν είναι φυσικά η πιο coupe οροφή και το έμβλημα GT που υπάρχει στο ελαφρώς πιο μυώδες πορτ-μπαγκάζ.

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να αλλάξει η BMW απόφαση και να προσφέρει έκδοση GT;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις