Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στην καμπίνα τα εμβλήματα του Superman.

Το μοντέλο εξοπλίστηκε με χρώμα Deep Metallic μπλε.

Tο μοντέλο βρίσκεται στην έκδοση P100D.

Tο μάτι πέφτει αμέσως στην επένδυση από κόκκινο δέρμα Bentley στα καθίσματα και τις θύρες.

Αν ο Superman οδηγούσε Tesla

15/11/2018

Βελτιωτικός οίκος παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο του Superman. Δείτε το.

Το ιδιαίτερο βελτιωτικό της πακέτο για το Tesla Model S παρουσίασαν οι μηχανικοί του οίκου T Sportline που θέλησαν να παρουσιάσουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το ηλεκτροκίνητο σεντάν, αν ο ιδιοκτήτης του ήταν ο κινηματογραφικός ήρωας Superman.

Το μοντέλο εξοπλίστηκε με χρώμα Deep Metallic μπλε σε συνδυασμό με κόκκινα εμβλήματα, ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και ανθρακονημάτινη αεροτομή ενώ μεγάλες είναι και οι αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο. Συγκεκριμένα, το μάτι πέφτει αμέσως στην επένδυση από κόκκινο δέρμα Bentley στα καθίσματα και τις θύρες σε συνδυασμό με μπλε λεπτομέρειες και ίδιου χρώματος φινίρισμα στο τιμόνι, στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων. Σαν να μην έφταναν τα χρώματα αυτά για να πάει το μυαλό κατευθείαν στον φανταστικό υπερήρωα, υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στην καμπίνα τα εμβλήματα του Superman.

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, το μοντέλο βρίσκεται στην έκδοση P100D, κάτι που σημαίνει πως έχει την απαραίτητη ισχύ για να γίνει το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου υπερήρωα, αφού με ενεργοποιημένο το mode Ludicrous, το Model S στην κορυφαία έκδοση του μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις