Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανάκληση 1.200.000 αυτοκινήτων Honda

18/3/2019

Το κύμα ανακλήσεων καλά κρατεί! Σε δεύτερη σερί ανάκληση προχωρεί η βιομηχανία της Honda, για τους προβληματικούς αερόσακους Takata.

Μεγάλο μπελά έχουν βρει οι αυτοκινητοβιομηχανίες που προχωρούν σε συνεχείς ανακλήσεις, ώστε να αντικαταστήσουν στα μοντέλα, τους προβληματικούς αερόσακους της Takata. Πάνω από 100.000.000 αυτοκίνητα Παγκοσμίως που διέθεταν προβληματικούς αερόσακους της Takata, έχουν ανακληθεί, καθώς η προβληματική λειτουργία τους μέχρι στιγμής, έχει προκαλέσει 23 θανάτους και 180 τραυματισμούς.

Αυτή την φορά η Honda ανακαλεί 1,2 εκατομμύρια μοντέλα της παραγωγής μεταξύ 2001 και 2016, που κυκλοφόρησαν στην Αμερική. Η εταιρία θα προχωρήσει σε αντικατάσταση των ελαττωματικών αερόσακων, οι οποίοι μπορούν να εκραγούν σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτή είναι η 2η φορά που η Honda προχωρά σε αντικατάσταση των αερόσακων στα συγκεκριμένα μοντέλα της. Ο λόγος είναι πως κατά την διαδικασία αντικατάστασης των αερόσακων στην προηγούμενη ανάκληση, χρησιμοποιήθηκαν αερόσακοι (και πάλι της Takata) που αποδείχτηκαν εξίσου, πως είναι ελαττωματικοί.


Η ανησυχία στον κόσμο είναι έντονη αφού οι ανακλήσεις από πολλές εταιρίες δεν έχουν τελειωμό. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και όλες οι βιομηχανίες χτενίζουν τους καταλόγους των αυτοκινήτων που έχουν πουλήσει ώστε να αντικαταστήσουν τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata, που έχει προκαλέσει τον θάνατο σε τόσους συνανθρώπους μας Παγκοσμίως.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις