Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λίγο καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης C-Class σε sedan και wagon, η Mercedes πραγματοποίησε την αποκάλυψη του μοντέλου σε coupe και cabrio.

H επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Auto Show της Νέας Υόρκης.

Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με νέους προφυλακτήρες.

Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων βρίσκεται και το Night Package, ωστόσο μόνο για την cabrio έκδοση.

Η Mercedes έχει προχωρήσει σε κάποιες μικρές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέου τιμονιού.

Τόσο η coupe όσο και η cabrio C-Class θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τον προσεχή Ιούλιο.

Ήρθε η ανανεωμένη C-Class σε coupe και cabrio

21/3/2018

Λίγο καιρό μετά την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης C-Class σε sedan και wagon, η Mercedes πραγματοποίησε την αποκάλυψη του μοντέλου σε coupe και cabrio, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί στο Auto Show της Νέας Υόρκης.

Ακολουθώντας τα βήματα των ανανεωμένων sedan και wagon, τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με νέους προφυλακτήρες, αναβαθμισμένη μάσκα και ενημερωμένους προβολείς LED υψηλής απόδοσης, ενώ τεχνολογίας LED  είναι και τα αναμορφωμένα οπίσθια φωτιστικά σώματα. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να σημειώσουμε πως στη διάθεση των ενδιαφερόμενων βρίσκεται και το Night Package, ωστόσο μόνο για την cabrio έκδοση.
 
Περνώντας στο εσωτερικό, η Mercedes έχει προχωρήσει σε κάποιες μικρές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέου τιμονιού με χειριστήρια που λειτουργούν μέσω της αφής (δεν υπάρχουν μπουτόν), ενώ οι κατασκευαστές εγκατέστησαν και ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.
 
Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς το σύστημα εσωτερικού φωτισμού έχει μια γκάμα 64 χρωμάτων, ενώ μέσω του ενημερωμένου συστήματος φωνητικού ελέγχου LINGUATRONIC ο οδηγός μπορεί να εξατομικεύσει πρόσθετες ρυθμίσεις όπως τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα τα μοντέλα C 200 και C 200 4MATIC θα προσφερθούν με ένα κινητήρα 1.5 λίτρων που παράγει 184 ίππους και 280 Nm ροπής, ενώ τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα σύστημα 48 βολτ EQ Boost, το οποίο μπορεί να συνεισφέρει με επιπλέον 14 άλογα κατά την επιτάχυνση. Ο κινητήρας επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7.9 δευτερόλεπτα πριν φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 239 χλμ./ώρα. Από τη μεριά των πετρελαιοκινητήρων η C 220 d χρησιμοποιεί ένα 2λιτρο κινητήρα που προσφέρει 194 ίππους και 400 Nm ροπής, όντας ισχυρότερη από την προηγούμενη κατά 24 ίππους. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, το coupe μοντέλο μπορεί να τρέξει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστή του ταχύτητα να ανέρχεται στα 240 χλμ./ώρα.
 
Αυτοί που αναζητούν περισσότερη απόδοση μπορούν να επιλέξουν την ανανεωμένη C43 AMG, που διαθέτει ένα V6 κινητήρα 3,0-λίτρων διπλού τούρμπο, ο οποίος βγάζει 390 ίππους και 520 Nm ροπής, που σημαίνει επιπλέον ισχύ κατά 23 ίππους. Το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4.7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.
 
Τέλος η Mercedes ενημερώνει πως τόσο η coupe όσο και η cabrio C-Class θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τον προσεχή Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις