Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H «απομίμηση» στοίχισε σημαντικές πωλήσεις στην Jaguar Land Rover.

Η Landwind προέβη σε ανανέωση του μοντέλου.

H «απομίμηση» στοίχισε σημαντικές πωλήσεις στην Jaguar Land Rover.

Aνανέωση για Firewind X7

31/10/2017

To Firewind X7 που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω της εμφανής ομοιότητας του με το Range Rover Evoque πλέον ανανεώθηκε και ευτυχώς για την Land Rover, διαφοροποιήθηκε αρκέτα. Δείτε το.

Το Landwind X7 είναι ένα compact crossover SUV της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας που πρώτο εμφανίστηκε κάποια χρόνια πριν και έλαβε μεγάλη αναγνωρισιμότητα εξαιτίας της μεγάλης ομοιότητας του με το Range Rover Evoque με την Jaguar Land Rover να προσπαθεί αποτυχημένα να εμποδίσει το λανσάρισμα του.

Πλέον, η Landwind, ίσως λόγω της πίεσης που δεχόταν, προέβη σε ανανέωση του μοντέλου που αν και συνεχίζει να έχει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων που συναντάμε στο Evoque, η ομοιότητα γίνεται λιγότερο εμφανής. Ο πίσω προφυλακτήρας και το πίσω μέρος στο σύνολο του έχει διαφοροποιηθεί αρκετά όμως η οροφή, ο πρόβολος και το υπόλοιπο αμάξωμα συνεχίζει να θυμίζει το Evoque.

Mε την ανανέωση του, η Landwind προσέφερε δίπλα στο 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 190 ίππων και 250 Νm ροπής ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο μικρότερης απόδοσης στα 160 άλογα.

Με τιμή πολύ μικρότερη από αυτή του Range Rover Evoque αλλά με σχεδόν ίδια εμφάνιση, η «απομίμηση» στοίχισε σημαντικές πωλήσεις στην Jaguar Land Rover σε συγκεκριμένες αγορές και αναμένεται να στοιχίσει ακόμα περισσότερες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις