Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο Ioniq ξεχωρίζει χάρη στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, τα διαφορετικής σχεδίασης προαιρετικά φώτα LED.

Όλες οι facelift εκδόσεις του μοντέλου θα δώσουν πολύ πιθανόν το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, το Ιοniq εξοπλίζεται με αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου για το air-condition και 10,25 ιντσών οθόνη για το infotainment.

Ανανέωση για το υβριδικό Hyundai Ioniq

18/1/2019

Η Hyundai παρουσιάζει τις ανανεωμένες Hybrid και PHEV εκδόσεις τoυ Hyundai Ioniq. Δείτε τις αλλαγές.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην αγορά και περισσότερες από 60.000 πωλήσεις, η Hyundai παρουσίασε τις ανανεωμένες Hybrid και PHEV εκδόσεις τoυ Hyundai Ioniq.

Σε σχέση με την προ-facelift έκδοση, το Ioniq ξεχωρίζει χάρη στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, τα διαφορετικής σχεδίασης προαιρετικά φώτα LED και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Ακόμα, προσφέρονται τρία ακόμα χρώματα στην παλέτα: Fluidic Metal, Electric Shadow και Liquid Sand.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, το Ιοniq εξοπλίζεται με αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου για το air-condition, 10,25 ιντσών οθόνη για το infotainment στον προαιρετικό εξοπλισμό αλλά και τεχνολογία που περιλαμβάνει σύστημα αναγνώρισης φωνής, Android Auto, Apple CarPlay, το πακέτο SmartSense (περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση κινδύνου, σύστημα διατήρησης σε μια λωρίδα κυκλοφορίας κ.α). Τέλος, ο οδηγός μπορεί τώρα να επιλέξει δύο νέα modes οδήγησης, το Green-zone και το Εco+, ενώ το μοντέλο προσφέρεται τώρα και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Σύντομα αναμένεται και η ανανεωμένη έκδοση για το πλήρως ηλεκτρικό Ioniq. Όλες οι facelift εκδόσεις του μοντέλου θα δώσουν πολύ πιθανόν το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις