Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε την Bugatti Divo.

Ανοιξε η όρεξη της Bugatti

12/9/2018

Ο «κρότος» που έκανε κατά την επίσημη παρουσίασή της η Bugatti Divo φαίνεται πως άνοιξε την «όρεξη» στους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι έχουν στα σκαριά και άλλες εκδόσεις της Chiron.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού η μάρκα ετοιμάζεται να προσφέρει και άλλες ειδικές εκδόσεις της Chiron με τις Superleggera, SS, και Aperta να ακολουθούν την Divo, ενώ πιθανό είναι και το ενδεχόμενο της κατασκευής ενός ηλεκτρικού supercar.
 
Η Superleggera θα είναι μια ελαφρύτερη έκδοση της Chiron, με την εταιρεία να έχει εργαστεί για τη δημιουργία νέων εξαρτημάτων μέσω 3D εκτυπωτών, όπως δαγκάνες φρένων και υαλοκαθαριστήρες.

Η Chiron SS θα είναι μια πιο ισχυρή έκδοση για την πίστα, επωφελούμενη τα νέα ελαφριά εξαρτήματα που μπορεί να συμβάλουν στην βελτίωση της απόδοσης, ενώ υπάρχει και η φήμη πως η εταιρεία αυξάνει την απόδοση από τον 8λίτρων κινητήρα. Τέλος η Chiron Aperta λέγεται πως θα είναι μια κάμπριο έκδοση.
 
Από κει και πέρα τα μέσα του εξωτερικού πιστεύουν πως οι Porsche, Rimac, Dallara και Bugatti συζητούν τη δυνατότητα κατασκευής ενός ηλεκτρικού supercar στην κατασκευή του οποίου θα συμβάλουν όλες μαζί, υπογραμμίζοντας πως σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η απόκτηση του 10% της κροατικής Rimac από την Porsche.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις