Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε την Project One.

Αντίπαλον δέος για την Cayman ετοιμάζει η Mercedes

12/7/2018

Θα σας ενδιέφερε να δείτε μια Mercedes να κοντράρει τη Porsche Cayman;

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης το νέο αυτό μοντέλο παρουσιάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Mercedes και εκτός από το αντίπαλο δέος της Cayman θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της SLC οι πωλήσεις της οποίας δεν είναι στο βαθμό που επιθυμούν τα στελέχη της μάρκας.
 
Η φημολογία γύρω από το νέο ισχυρό μοντέλο υποστηρίζει πως θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο στην κατασκευή του οποίου η AMG θα έχει σημαντικό ρόλο και δεν αποκλείεται το τελικό προϊόν να είναι ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο το οποίο θα υιοθετήσει κάποια στοιχεία από το επερχόμενο hypercar Project One.

Από κει και πέρα λέγεται πως το νέο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί κάτω από τα GT στη γκάμα της εταιρείας αναφορικά με τις επιδόσεις και θα προσφερθεί στο αγοραστικό κοινό ως coupe ή ως κάμπριο roadster. Σχετικά με τους κινητήρες, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται κάτω από το καπό να βρίσκεται ο κινητήρας turbo 2.0 λίτρων που θα χρησιμοποιούσουν οι επερχόμενες ισχυρές A35 και A45, ενώ αργότερα ίσως προσφερθεί και μία πιο ισχυρή έκδοση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις