Αντίθετα στην Εθνική οδό στην Ελλάδα... [video]

26/3/2020

Σίγουρα είναι παλιό το συμβάν, αλλά η πράξη είναι δολοφονική όποτε και αν έγινε... Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό για τους ελληνικούς δρόμους, αφού οδηγός κυκλοφορεί με δολοφονική διάθεση στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και θέλει να πιάσει και κουβέντα...

 
 
Το έχουμε δει κατά καιρούς σε πολλά βίντεο από χώρες του εξωτερικού, ωστόσο ήρθε όπως φαίνεται η ώρα να το δούμε και στη χώρας μας. Ελληνίδα οδηγός για άγνωστο λόγο και αιτία αντί να βρεθεί στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνική Οδού, βρέθηκε στο αντίθετο και μάλιστα είχε και όρεξη για συζήτηση.
 
Έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί αλλά και οι εργαζόμενοι στην Εθνική Οδό είδαν μια οδηγό να κατευθύνεται με ένα Opel Vectra στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 
Όταν οι δύο εργαζόμενοι άρχισαν να της φωνάζουν να γυρίσει το αυτοκίνητο στη σωστή κατεύθυνση, αυτή δεν έδειξε να έχει συναίσθηση του βαθμού επικινδυνότητας του λάθους που είχε κάνει, ρωτώντας τους μάλιστα αν θα μπορούσε να περάσει από εκείνο το σημείο.

Με τα πολλά και ενώ ένα μόνο αυτοκίνητο (ευτυχώς) είχε περάσει από το σημείο χωρίς πρόβλημα, πήρε την απόφαση να κάνει επιτόπου αναστροφή και το περιστατικό να λάβει τέλος αναίμακτα...
 

Tags: OPEL