Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από 17.100 ευρώ ξεκινούν οι τιμές της νέας TOYOTA Corolla στην χώρα μας

22/2/2019

Η 12η γενιά της Toyota Corolla θα διατίθεται από αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα και στους 3 τύπους αμαξώματος (4θυρη, 5θυρη και Station-Touring Sports), σε πολύ λογικές τιμές.

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας Toyota Corolla στο διεθνή Τύπο, η Eλληνική αντιπροσωπεία της μάρκας παρουσίασε τις τιμές με τις οποίες θα λανσαριστεί το μοντέλο στην εγχώρια αγορά. Υπενθυμίζουμε πως, η πρόταση της Toyota στα μικρομεσαία έχει στη φαρέτρα της τρεις κινητήρες, εκ των οποίων ένας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λτ. με 116 άλογα και δύο υβριδικά σύνολα 1,8 και 2,0 λτ. με ισχύ 122 και 180 ίππων αντίστοιχα.
 
Σε ό,τι αφορά τις τιμές του μοντέλου, αυτές ξεκινούν από τις 17.100 ευρώ για το σεντάν με τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα που αποδίδει 132 άλογα (σ.σ. χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο σεντάν), ενώ το χάτσμπακ αρχίζει από τις 17.430 ευρώ στην έκδοση με τον 1.200άρη βενζίνης. Η «μικρή» υβριδική Corolla τιμάται από 20.800 ευρώ, ενώ η κορυφαία πρόταση με τη δίλιτρη υβριδική μονάδα έχει κόστος κτήσης από 25.490 ευρώ. Κλείνοντας, μένει να αναφέρουμε το κόστος του στέισον βάγκον, που προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό και ξεκινά από τις 22.500 ευρώ.
 
Περνώντας στο πεδίο του εξοπλισμού, το βασικό πακέτο μπορεί να χαρακτηριστεί πλήρες καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το προηγμένο σύστημα Toyota Safety Sense 2 με σύστημα αυτόματα προσαρμοζόμενης ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) και σύστημα διατήρησης λωρίδας, full LED προβολείς, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής 8 ιντσών Toyota Touch, ηλεκτρικό χειρόφρενο, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall) και το ευρύτερο πακέτο υπηρεσιών διασυνδεσιμότητας της μάρκας, οθόνη οργάνων 4,2 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις