Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλούσιος αναμένεται να είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός.

Από πόσο η νέα Supra;

7/6/2018

Nέες διαρροές δίνουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες τόσο για την τιμή όσο και για τα μοτέρ με τα οποία θα εξοπλίζεται. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μέρα με την μέρα έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα Τοyota Supra, αφού το ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλο που οποιαδήποτε διαρροή γίνεται γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αρχικά, ενώ έχει γίνει γνωστό πως θα εξοπλίζεται με κάποια μοτέρ από την οικογένεια της BMW Z4 με την οποία μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται τόσο με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo απόδοσης 248 ίππων όσο και με ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Πλούσιος αναμένεται να είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός της νέας Supra, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι θα έχει Head Up Display, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας, το iDrive σύστημα infotainment της μάρκας ελαφρώς εξελιγμένο και πολλά άλλα.

Τέλος, μέσα από forum φίλων του μοντέλου κάποιοι επικαλούνται πηγές που αναφέρουν ότι η τιμή της νέας Supra θα ξεκινά από τις 63.500 δολάρια (54.000 ευρώ) τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις