Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αποκαλύφθηκαν οι Maserati Ghibli & Levante F Τributo
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκαν οι Maserati Ghibli & Levante F Τributo

14/10/2021

Το μεγάλο sedan και SUV της Maserati κερδίζουν ειδικές εκδόσεις εμπνευσμένες από τον αγώνα, απονέμοντας φόρο τιμής στον εμβληματικό δρομέα της F1 Juan Manuel Fangio.

Συλλεκτικές εκδόσεις στο sedan αλλά και στο SUV λανσάρισε η βιομηχανία της Maserati, για να τιμήσει τον πασίγνωστο εμβληματικό δρομέα της F1 Juan Manuel Fangio. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Στα χρώματα της Modena, μπλε και κόκκινο

Δύο μοναδικά εξωτερικά χρώματα θα είναι διαθέσιμα. Το πρώτο είναι το κόκκινο Rosso Tributo, τιμώντας το παραδοσιακό ιταλικό χρώμα μηχανοκίνητου αθλητισμού που χρησιμοποιούσαν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Maserati του 20ού αιώνα.Το δεύτερο με τη σειρά του είναι το μπλε Azzurro Tributo, που προορίζεται να αναφέρει ένα από τα χρώματα της πόλης της Μόντενα, όπου βρίσκεται η Maserati με βάση.Επίσης και τα δύο μοντέλα φοράνε κίτρινες δαγκάνες και μαύρες ζάντες των 21 ιντσών.

Ghibli και Levante σε δύο ξεχωριστά χρώματα

Η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη και για τα  δύο μοντέλα, Ghibli και Levante, σε δύο ξεχωριστές χρωματικές επιλογές και στιλιστικές αλλαγές που τις διαφοροποιεί από την υπόλοιπη γκάμα. Την δυνατότητα να τις έχουν στα χέρια τους, θα έχουν πλέον οι αγοραστές της Αμερικής αλλά και του Καναδά.

Η αγωνιστική ιστορία ξεκινά από το 1954

Το F της ειδικής αυτής έκδοσης προέρχεται από το όνομα του Juan Manuel Fangio, που οδήγησε το πρώτο αγωνιστικό της εταιρίας στο ξεκίνημά της στη Formula 1 το 1954, ενώ το Tributo σημαίνει φόρος τιμής.

Η ειδική έκδοση ξεκινά από 82.500 ευρώ

Οι διαφορές δεν σταματάνε μόνο στη εξωτερική εμφάνιση αφού οι ειδικές Ghibli και Levante εξοπλίζονται με φουλ μαυρο δερματινο σαλόνι με κόκκινες-κίτρινες ραφές, δίνοντας ακόμα πιο σπορτίφ αίσθηση. Οι τιμές για την Ghibli F Tributo ξεκινάνε από 85.200 ευρώ ενώ για την Levante στα 91.840 ευρώ.

Μπλε και κόκκινο, στα χρώματα της Modena.
Ξεχωριστά χρώματα για Ghibli και Levante.
Η ιστορία αγώνων ξεκινά από το 1954.
Πως σας φάινεται η τιμή αυτών των ειδικών εκδόσεων; Ικανοποιητική ή «Τσουχτερή»;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε