Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύφθηκε το GT86 TRD Special Edition.

Η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, αναβαθμισμένες πλευρικές ποδιές, πίσω αεροδυναμικό διαχύτη και μεγαλύτερη αεροτομή.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι λίγες.

Αποκαλύφθηκε το GT86 TRD Special Edition

25/7/2018

Μία ειδική έκδοση του GT86 παρουσίασε επίσημα η Toyota, συστήνοντάς μας μία πιο σπορ έκδοση του μοντέλου που ονομάζεται GT86 TRD Special Edition.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν υπάρξει πριν από λίγο διάστημα, οι οποίες έκαναν λόγο πως το μοντέλο θα αποκτήσει και μία νέα περιορισμένη έκδοση για την αγορά της Αμερικής που θα ονομάζεται TRD Special Edition και θα διαθέτει πλήθος αναβαθμίσεων, η Toyota παρουσίασε επίσημα το GT86 TRD Special Edition.
 
Η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, αναβαθμισμένες πλευρικές ποδιές, πίσω αεροδυναμικό διαχύτη και μεγαλύτερη αεροτομή, όλα μέρη του κιτ αμαξώματος TRD, ενώ στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται και οι νέοι τροχοί 18 ιντσών που θα συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4.

Από κει και πέρα, ενώ η χρωματική παλέτα του μοντέλου είναι μεγάλη, η νέα έκδοση θα προσφέρεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, το οποίο θα μπορεί να λάβει ένα τρίχρωμο γραφικό που θα πάρει θέση στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι λίγες, με τον συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος μαζί με τα λογότυπα TRD να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην καμπίνα.
 
Από κει και πέρα η ειδική αυτή έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με φρένα Brembo και αμορτισέρ SACHS, ενώ νέο θα είναι και το σύστημα εξάτμισης. Όλες αυτές οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 207 ίππους και 211 Nm ροπής.

Τέλος σε ότι αφορά την τιμολόγηση του θα ξεκινά από τις 32.420 δολάρια (περίπου 27.600 ευρώ), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα παραχθούν μόλις 1.418 μονάδες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις