Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύψεις από Kia στη Φρανκφούρτη

12/9/2017

Η Kia παρουσίασε το Κia Proceed Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Δείτε το πρωτότυπο που θα δώσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία στο νέο μοντέλο της γκάμας cee`d.

Μαζί με τα Kia Stonic, Picanto X-Line και το ανανεωμένο Sorento, η φίρμα από τη Ν.Κορέα αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο και φουτουριστικό Proceed Concept.

Ερχόμενο από τις ειδικές εγκαταστάσεις της Kia στην Ευρώπη, φέρνει μαζί του μία πραγματικά μοναδική σχεδίαση που επιτυγχάνεται κυρίως με την ιδιαίτερα χαμηλή οροφή και τις μυώδεις επιφάνειες. Η εταιρία το περιγράφει ως ένα «μεγαλύτερο hot hatch» που θα διατηρήσει την σπορτίφ εμφάνιση του 3θυρου Cee`d coupe σε συνδυασμό όμως με έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα χάρη στις πίσω πόρτες και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Ο ρόλος του είναι να δανείσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στο επόμενο μοντέλο  της γκάμας.

Στο εσωτερικό συναντάμε καμπίνα εξοπλισμένη μόνο με υλικά υψηλής ποιότητας. Φτιαγμένα και βαμμένα στο χέρι, τα τέσσερα καθίσματα είναι από ανθρακόνημα και σε βαθύ μαύρο χρώμα,  ενώ η κονσόλα ελέγχου αποτελείται από αλουμίνιο τελευταίας τεχνολογίας.

Ο σχεδιαστής της Kia Motors Gregory Guillaume δήλωσε: «Mε τόσους Ευρωπαίους οδηγούς να αναζητούν εναλλακτικές επιλογές στο 3θυρο hot hatch αυτοκίνητο τους, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε για ένα διαφορετικό halo μοντέλο για την γκάμα του cee`d.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις