Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα έχει τέλεια κατανομή 50:50.

Αποκαλύψεις για το βάρος της νέας Supra

17/7/2018

Aποκαλύψεις για τη νέα έκδοση της Supra, έκανε ο αρχιμηχανικός της Toyota Tetsuya Tada.

O Tetsuya Tada είναι ο αρχιμηχανικός της Τoyota για τη νέα Supra και εδώ και καιρό αποτελεί πηγή πληροφοριών για τα μέσα ενημέρωσης, αφού ουκ ολίγες φορές έχει δώσει στην δημοσιότητα μια σειρά από πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Αυτή τη φορά, λίγο αφότου είδαμε το ντεμπούτο του μοντέλου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood, ο Τada σε συνέντευξή του δήλωσε για τη νέα Supra: «Θα ζυγίζει περίπου 200-300 κιλά λιγότερο από την F-Series της Lexus», κάτι που σημαίνει ότι οι πληροφορίες που ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα ότι το βάρος θα είναι 1.496 κιλά είναι αρκετά ακριβείς. Έχει γίνει ήδη γνωστό ακόμα ότι θα έχει τέλεια κατανομή 50:50 ενώ όσον αφορά το μεταξόνιο, ο Tada λέγεται πως άφησε να εννοηθεί πως θα είναι μικρότερο από αυτό της GT86.
 
Όσον αφορά την ιπποδύναμη, ο Τada ανέφερε πως θα είναι το ίδιο ισχυρή με την σειρά F της Lexus, ωστόσο αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως ο Ιάπωνας αναφερόταν στην ροπή και όχι στην ιπποδύναμη, μιας και όλα δείχνουν πως θα εξοπλίζεται τόσο με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo απόδοσης 248 ίππων όσο και με ένα 6κύλνδρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Τέλος, μέσα από forum φίλων του μοντέλου κάποιοι επικαλούνται πηγές που αναφέρουν ότι η τιμή της νέας Supra θα ξεκινά από τις 63.500 δολάρια (54.000 ευρώ) τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις