Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη του νέου Mazda3 με turbo κινητήρα

7/7/2020

Αν και η επίσημη παρουσίαση του νέου Mazda3 με turbo κινητήρα, είναι προγραμματισμένη για τις επόμενες ημέρες, το AutoAgora σου παρουσιάζει το μοντέλο που που αλλάζει τον σχεδιασμό της Ιαπωνικής βιομηχανίας.

Η Mazda είχε σχεδιάσει να προσφέρει ένα πιο δυναμικό 3αρι στους φίλους της, και η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στο Mexico βιάστηκαν λιγάκι, και έδωσαν στην δημοσιότητα ένα video με το καινούργιο Mazda3, αλλά και τα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το νέο Ιαπωνικό hatchback, θα είναι εξοπλισμένο με τον βενζινοκινητήρα SKYACTIV-G Turbo 2,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 230 ίππους και 420 Nm ροπής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρωπαϊκή έκδοση του, θα είναι λίγο πιο ισχυρή, με απόδοση 250 ίππους. Το νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο αποκλειστικά με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα στέλνει την κίνηση και στους δύο άξονες.


 
Εξωτερικά δεν βρίσκουμε κάποιες διαφορές με τα υπόλοιπα 3αρια της γκάμας, αλλά την παράσταση κλέβουν οι ζάντες 18 ιντσών, οι αυτόματοι προβολείς LED, το ηχοσύστημα Bose 12 ηχείων, αλλά και η ηλεκτρική ηλιοροφή. 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις