Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε αποκαλυπτήρια προχώρησε η Porsche, η οποία με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε τον ερχομό της νέας Panamera GTS.

H νέα Panamera GTS Sport Turismo.

Η «καρδιά» και των δύο GTS μοντέλων είναι ο γνωστός 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας.

Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση με τρεις μπουκάλες είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Περνώντας στο εσωτερικό θα δούμε πως το μαύρο δέρμα Alcantara παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αποκαλυπτήρια για την Panamera GTS

17/10/2018

Σε αποκαλυπτήρια προχώρησε η Porsche, η οποία με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε τον ερχομό της νέας Panamera GTS, η οποία ωστόσο δεν είναι μόνη της καθώς συνοδεύεται και από την επίσης νέα Panamera GTS Sport Turismo.

Η «καρδιά» και των δύο GTS μοντέλων είναι ο γνωστός 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση έχει ρυθμιστεί για αν προσφέρει 460 ίππους και 620 Nm ροπής, τοποθετώντας έτσι την Panamera GTS ανάμεσα από την λιγότερο ισχυρή Panamera και την πιο δυνατή Panamera Turbo.
 
Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση με τρεις μπουκάλες είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού, ενώ το μοντέλο έχει μειώσει ελαφρώς την απόστασή του από το έδαφος. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη φίρμα, καθιστούν ικανά και τα δύο μοντέλα να πιάσουν από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, ωστόσο η τελική ταχύτητα της GTS Sport Turismo που ανέρχεται στα 289 χλμ./ώρα είναι λίγο μικρότερη από της GTS που φτάνει τα 292 χλμ./ώρα.   

Σε ότι αφορά τον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, τα μοντέλα συνδυάζουν το εξωτερικό τους χρώμα με μαύρα χαρακτηριστικά τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, ενώ οι 20άρες ζάντες, μπορούν και αυτές να έχουν την ίδια απόχρωση. Περνώντας στο εσωτερικό θα δούμε πως το μαύρο δέρμα Alcantara παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και συνδυάζεται με μεταλλικά χαρακτηριστικά, ενώ διαθέσιμο είναι και το προαιρετικό πακέτο GTS το οποίο προσθέτει ραφές σε χρώμα που να κάνει αντίθεση με το μαύρο που κυριαρχεί αλλά και τα λογότυπα GTS. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και ζευγαρώνει με τη μεγάλη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, παράλληλα η Porsche αναφέρει πως η νέα GTS είναι εξοπλισμένη και με ένα head-up display, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε πολλά χρώματα.
 
Τέλος, αφού τονίσουμε πως και τα δύο μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα, το κόστος απόκτησης στην αγορά της Γερμανίας για την Panamera GTS ξεκινά από τις 138.493 ευρώ και για την GTS Sport Turismo από τις 141.249 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις