Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο DS 9

19/9/2019

Οι πρώτες εικόνες από το νέο DS 9 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και εμείς σας παρουσιάζουμε το νέο αυτοκίνητο της Γαλλικής βιομηχανίας. Ολόφρεσκη σχεδίαση και υπερπολυτελές εξοπλισμός που δύσκολα βρίσκεις σε sedan μοντέλο.

Το νέο DS 9 θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Κίνα και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα EMP2. Το σχεδόν 5 μέτρα μήκους sedan, είναι μεγαλύτερο ακόμα και από το 508, με διαστάσεις  συγκεκριμένα 4.933 χλστ. σε μήκος, 1.855 χλστ. πλάτος, 1.468 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.895 χλστ.

Όπως δείχνουν και οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το DS 9 διατηρεί την εξαγωνική μάσκα που βρίσκουμε σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας, σε συνδυασμό με τα πανέμορφα LED φανάρια.



Η minimal αισθητική στην σχεδίαση του είναι ιδιαιτέρως εμφανής, ενώ τα λεπτού πλαισίου παράθυρα και η σχεδίαση του πίσω μέρους, δείχνουν τις διαθέσεις της Γαλλικής βιομηχανίας.

Το νέο DS 9 είναι εφοδιασμένο με έναν 4κύλινδρο 1.600άρη 200 ίππων και μια plug-in υβριδική επιλογή με απόδοση 225 ίππων, ενώ αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις