Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το νέο Skoda Kushaq

Διαβάστηκε από 8814 αναγνώστες - 11/1/2021

Ένα νέο SUV ετοιμάζει η Skoda, με το όνομα Kushaq, το οποίο θα βασιστεί στην πρωτότυπη έκδοση του Vision In. Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου από την Τσέχικη βιομηχανία.

Η Skoda εμπλουτίζει την διαθέσιμη γκάμα των SUV της, με ένα ακόμα μοντέλο με το όνομα Kushaq, που η μετάφραση του, είναι Αυτοκράτορας. Το αυτοκρατορικό SUV θα κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά της Ινδίας τον Μάρτιο, κι εμείς σου μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο μοντέλο. 



Το νέο Skoda Kushaq είναι βασισμένο στο πρωτότυπο Vision In, και είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MQB-A0-IN. Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα παρουσιαστεί με βάση την εξελιγμένη έκδοση αυτής της πλατφόρμας. Με το ιδιαίτερο ύψος του, τους λεπτούς προβολείς και την απότομη/κοφτή γρίλια του ψυγείου δείχνει πολύ πιο επιθετικό. Το νέο SUV θα έχει ενισχυμένη προστασία στο κάτω μέρος του, όπως και παχιά πλαστικά προστατευτικά πάνω από τους θόλους των τροχών, κι αυτό γιατί οι δρόμοι στην Ινδία απαιτούν ιδιαίτερη προστασία με την κακή ποιότητα τους.  



Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, με τους οποίους θα εφοδιάζεται, όλα δείχνουν πως αυτοί θα είναι οι 1.0 και 1.5 TSI, δηλαδή ένας τρικύλινδρος και ένας τετρακύλινδρος, που θα συνδυάζονται ακόμα και με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Το νέο Skoda Kushaq είναι σχεδιασμένο αρχικά να διατεθεί στην αγορά της Ινδίας, ως ένα προσιτό SUV που τα κάνει όλα, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αν τελικά θα διατεθεί και στην Ευρώπη. 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις