Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Το ID.4 X.

Αποκαλύπτουμε το νέο VW ID.4

Διαβάστηκε από 14960 αναγνώστες - 18/6/2020

Αποκάλυψη για το νέο SUV της VW, με επίσημες φωτογραφίες του ηλεκτρικού μοντέλου. Το νέο ID.4 είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Γερμανικής βιομηχανίας και εμείς σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες του νέου μοντέλου.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου VW ID.4, διέρρευσαν φωτογραφίες του ηλεκτρικού SUV, σε δύο εκδόσεις. Το ηλεκτρικό SUV θα ξεκινήσει την καριέρα του στην Κίνα, σε δύο εκδόσεις, την Χ και το Crozz.



Και οι δύο εκδόσεις έχουν το ίδιο μεταξόνιο στα 2.765 χιλιοστά και πλάτος 1.852 χιλιοστά αλλά έχουν διαφορετικό μήκος και ύψος. Το ID.4 X έχει μήκος 4.612 χιλιοστά και ύψος 1.640 χιλιοστά, ενώ το ID.4 Crozz είναι ελαφρώς μικρότερο και έχει μικρότερο ύψος στα 4.592 χιλιοστά και 1.629 χιλιοστά αντίστοιχα.



Είναι βασισμένα πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων MEB, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας 150 kW (204 PS) που υπάρχει στο ID.3 βρίσκεται και στα ID.4 X και ID.4 Crozz, τοποθετημένος στον πίσω άξονα.



Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως, οι επιλογές μπαταρίας θα είναι παρόμοιες, με τη μεγαλύτερη να προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων. Τα VW ID.4 X και ID.4 Crozz θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά στις κινεζικές αντιπροσωπείες, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση πότε θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τους στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις