Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αποκτήστε το Fiat Tipo Cross με επιτόκιο 3,9%

1/6/2021

Του αξίζει ο χαρακτηρισμός «Value for money»! Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε το Fiat Tipo Cross με επιτόκιο 3,9% και έκπτωση που αγγίζει τα 1.300 ευρώ. Μήπως το πρόγραμμα Cross Choice είναι ένας λόγος για να το αγοράσετε;

Το νέο Fiat Tipo Cross είναι ένα δυναμικό και προσιτό crossover που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, προσφέροντας πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστό στιλ. Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο μοντέλο, το οποίο ανταποκρίνεται με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις, ακόμα και αν αυτές περιλαμβάνουν και βατές εκτός δρόμου διαδρομές.

Με σύμμαχο τη σύγχρονη γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα) και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Fiat Tipo Cross  εντυπωσιάζει με το κορυφαίο value-for-money που προσφέρει.

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat, ειδικά για το νέο της δυναμικό Crossover, δημιούργησε το Cross Choice, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tipo Cross σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Με δυνατότητα αγοράς τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%), τοTipo Cross προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγοραστή.

Το Cross Choice είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross, επιπλέον του κορυφαίου value-for-money προσφέρει και τον πλέον ευέλικτο τρόπο απόκτησης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις