Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκτήστε το νέο σας Ford με επιτόκιο μόλις 0,99%

Διαβάστηκε από 6359 αναγνώστες - 10/1/2021

Εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 8 ετών είναι τα στοιχεία που καθιστούν την απόκτηση ενός μοντέλου της Ford πιο συμφέρουσα από ποτέ. Γνωρίστε το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ford Bonus».

Η νέα χρονιά βρίσκει την απόκτηση ενός επιβατικού αυτοκινήτου Ford πιο προσιτή από ποτέ μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος που βρίσκεται σε ισχύ. Με το πακέτο χρηματοδότησης «Ford Finance» μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μοντέλο με τον τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σημαντικότερο στοιχείο του προγράμματος είναι το εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που αγγίζει το μόλις 0,99%, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής ρυθμίζεται από 12 έως 60 μήνες. Ταυτόχρονα, για όλα τα νέα μοντέλα Ford προσφέρεται εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 8 ετών. Μέσω του «Ford Bonus» οι υποψήφιοι αγοραστές του Puma έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν με δωρεάν πρόσθετο εξοπλισμό για το νέο τους αυτοκίνητο, ενώ για το μεγαλύτερο Kuga είναι σε ισχύ το πρόσθετο όφελος test drive.

Ας δούμε αναλυτικότερα μερικά παραδείγματα σχετικά με το προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης της Ford. Ενδεικτικά, λοιπόν, στην περίπτωση απόκτησης του Fiesta Trend 1.1 λτ. με τους 75 ίππους αξίας 14.721 ευρώ, αν ο νέος ιδιοκτήτης καταβάλλει ως προκαταβολή το ποσό των 5.900 ευρώ, τότε η μηνιαία δόση ορίζεται στα 153,04 ευρώ και διαρκεί 60 μήνες.



Ομοίως, στην περίπτωση απόκτησης του νέου, ήπια υβριδικού Ford Puma ST-Line των 125 ίππων αξίας 21.252 ευρώ, αν καταβληθεί προκαταβολή ύψους 8.600 ευρώ, η μηνιαία δόση αγγίζει τα 219,50 ευρώ και διαρκεί 60 μήνες.

Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) που διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford, μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου σας αυτοκινήτου, αλλά και να δείτε παραδείγματα χρηματοδότησης για όλα τα μοντέλα επιλέγοντας το χαρακτηριστικά του δανείου που επιθυμείτε, όπως το χαμηλό επιτόκιο, τη χαμηλή μηνιαία δόση ή τη χαμηλή προκαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης μπορείτε να απευθυνθείτε στην σχετική ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας Ford πατώντας εδώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις