Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτά είναι μοτέρ του Wrangler για την Ευρώπη

4/7/2018

Tα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα εξοπλίζεται το νέο Wrangler έκανε γνωστά η Jeep. Δείτε ποιες είναι οι αλλαγές σε σχέση με την αγορά των ΗΠΑ και ποιες θα είναι οι εξοπλιστικές εκδόσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μοτέρ που θα εξοπλίζουν το νέο Wrangler στην ευρωπαική αγορά, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε η Jeep.

H νέα γενιά του γνωστού off-road θα προσφερθεί στην Ευρώπη με μια επιλογή βενζίνης και μια στο diesel. Στην βενζίνη, θα δούμε τον 4κύλινδρο 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 272 ίππων ενώ στο diesel, η Jeep ετοιμάζει το νέο Multijet II μοτέρ 2,2 λίτρων με την απόδοση να φτάνει τα 200 άλογα και τα 450 Νm ροπής. Αυτό σημαίνει ότι το 3,6 λίτρων V6 μοτέρ των 284 ίππων δεν θα προσφερθεί στην Ευρώπη αλλά μόνο σε αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ρωσίας και της Αφρικής. Ολα τα κινητήρια σύνολα πάντως θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Επιπλέον, η Jeep ανακοινώνει ότι το μοντέλο θα προσφερθεί στην Ευρώπη σε τρεις εκδόσεις: Sport, Sahara και Rubicon τόσο με δύο όσο και με τέσσερις θύρες. Το Wrangler έχει τη δυνατότητα να στέλνει την κίνηση τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς και θα είναι διαθέσιμο σε πολλές παραλλαγές, πάντως, όπως και στο απερχόμενο μοντέλο έτσι και σε αυτό, η έκδοση Rubicon συγκεντρώνει τα πιο off-road διαθέτοντας off-road ελαστικά 33 ιντσών, ενισχυμένα φρένα, άξονες Dana 44 και πλήθος τροποποιήσεων στο σύστημα ανάρτησης.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, θα εξοπλίζεται με οθόνες 3,5 ή 7 ιντσών για τον πίνακα ογράνω ενώ μια δέυτερη οθόνη 7 ή 8,4 ιντσών θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect. ενώ όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν Apple CarPlay και Android Auto για σύνδεση με το smartphone, hotstop WiFi, δύο θύρες USB και δύο θύρες 12V.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις