Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτές είναι οι κορυφαίες μάρκες για το 2018

5/10/2018

Ανακοινώθηκε η λίστα των 100 κορυφαίων brands του κόσμου για το 2018 με τις Toyota και Mercedes να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις στον κλάδο τους.

H Interbrand, μια εκ των κορυφαίων συμβουλευτικών εταιρειών για τα brands σε παγκόσμια κλίμακα με 18 γραφεία σε 14 χώρες, έδωσε στο φως της δημοσιότητας τη λίστα με τα κορυφαία brands στον κόσμο για το 2018 μέχρι σήμερα. Στην κορυφή αυτής της λίστας, λοιπόν, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Toyota η οποία έχει το σερί από το 2011, δηλαδή για επτά συναπτά έτη. Η αξία της ιαπωνικής μάρκας υπολογίζεται στα 53,404 δισεκατομμύρια δολάρια παρουσιάζοντας αύξηση κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες από πέρυσι.

Έπειτα, πρώτη στη λίστα των premium εταιρειών και δεύτερη στη συνολική κατάταξη όσον αφορά στις αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκεται η Mercedes-Benz της οποίας η αξία ανέρχεται στα 48,601 δισεκατομμύρια δολάρια με την αύξηση να ορίζεται στο 2% σε σχέση με το 2017. Αξίζει να αναφερθεί πως, οι Toyota και Mercedes-Benz βρίσκονται στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης αφήνοντας πίσω τους ηχηρά ονόματα όπως το Facebook, τα McDonalds, την Intel και την IBM.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη των κορυφαίων σε αξία αυτοκινητοβιομηχανιών ανά τον κόσμο και χαμηλότερα την γενική κατάταξη των brands ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης:


Η γενική κατάταξη των brands 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις