Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το VW Arteon R-Line Edition

Διαβάστηκε από 5909 αναγνώστες - 8/1/2020

Η βιομηχανία της VW παρουσίασε την ειδική έκδοση R-Line του Arteon, προσφέροντας ενθουσιασμό στο φανατικό κοινό της Γερμανικής φίρμας. Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες της περιορισμένης έκδοσης που διαδέχτηκε το CC.

Παρατηρώντας την ειδική έκδοση του VW Arteon R-Line, θα δεις μια βασική ομοιότητα με την R-Line έκδοση του Passat Variant που παρουσιάστηκε πέρυσι, και δεν είναι άλλη από το χρώμα Moonstone Grey. Το VW Arteon R-Line Edition ξεχωρίζει o νέος προφυλακτήρας μπροστά αλλά και οι μαύρες ζάντες Rosario των 20 ιντσών όπως και η αεροτομή.



Το σαλόνι του αυτοκινήτου έχει επενδυθεί με δέρμα Nappa και κρυφούς φωτισμούς που συναρπάζουν με την αισθητική τους. Παράλληλα θα ζεσταθείς στα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Discover Pro με navigation και ψηφιακό πίνακα οργάνων.
Παράλληλα θα βρεις όλα τα συστήματα υποβοήθησης, όπως Park Assist, Side Assist, Autonomous Emergency Braking Front Assist, Dynamic Road Sign Display, predictive Adaptive Distance Control (ACC) και Dynamic Light Assist.
Το VW Arteon R-Line Εdition προσφέρεται με τα 2λίτρα μηχανικά σύνολα σε βενζίνη και diesel με τους TSI και TDI των 190 ίππων, με τον bi-turbo BiTDI των 240 ίππων και τον 2λιτρο TSI των 272 ίππων, σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης 4Μοtion και το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.



Να τονίσουμε πως η διάθεση του θα ξεκινήσει επίσημα τον Φεβρουάριο (μόνο 250 μονάδες) με τιμές από 55.970 ευρώ για την έκδοση με τον 2λιτρο TSI των 190 ίππων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις