Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το ανανεωμένο Audi SQ2 των 300 ίππων

17/11/2020

Σε ανανέωση του SQ2 προχώρησε η Audi, με την Γερμανική βιομηχανία να του προσφέρει πιο δυναμική σχεδίαση αλλά πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά της facelift έκδοσης.

Πλέον, οι βιομηχανίες δεν διστάζουν να ανανεώνουν πιο συχνά τα μοντέλα τους, ώστε να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά και για να είναι εφοδιασμένα με όλα τα τεχνολογικά καλούδια της εποχής μας. Η Audi είναι πρωτοπόρος στις ανανεώσεις των μοντέλων της, και σειρά αυτή την φορά είχε το ανανεωμένο SQ2.



Οι πρώτες εμφανείς αναβαθμίσεις τις εντοπίζουμε στην εξωτερική σχεδίαση, με το SQ2 να ξεχωρίζει πλέον, χάρη στα νέα γραφικά στους προβολείς, αλλά και τα καινούρια Matrix LED φωτιστικά σώματα. Ανανεωμένη είναι και η μάσκα του fl μοντέλου αλλά και οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Η μαύρη οροφή δένει πολύ αρμονικά με το υπόλοιπο sport αμάξωμα, όπως και οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. 

Το εσωτερικό της καμπίνας, ανανεώθηκε και εξοπλίστηκε με περισσότερη τεχνολογία. Το πολυλειτουργικό τιμόνι, το Virtual Cockpit, και τα sport καθίσματα, είναι τα πρώτα που θα παρατηρήσεις, ενώ πλέον είναι εφοδιασμένο και με αυτόματο σύστημα κλιματισμού. Φυσικά, διαθέσιμη είναι και όλη η γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας της Γερμανικής βιομηχανίας. 



Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό 2λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο S tronic αυτόματο κιβώτιο, και τετρακίνηση. Το ανανεωμένο Audi SQ2 αγγίζει τα πρώτα 100 χλμ. στο κοντέρ σε 4,9 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα ορίζεται στα 250 χλμ./ώρα. Οι τιμές του ανανεωμένου Audi SQ2 ξεκινούν στην Γερμανία από 45.700 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις