Αυτό είναι το νέο Fiat Panda Trussardi [video]

Διαβάστηκε από 3209 αναγνώστες - 18/9/2019

Το νέο Fiat Panda Trussardi είναι η πρώτη έκδοση του μοντέλου που εξερευνά το χώρο της πολυτέλειας. Βασισμένο στην έκδοση Cross, το μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στο ειδικό ματ χρώμα Caffe Italiano Brown.

 
 
Η ειδική έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Fiat με την Trussardi και είναι η πρώτη φορά που το Panda εξερευνά το χώρο της πολυτέλειας και της μόδας.
«Το όνομα Panda, με 39 χρόνια επιτυχημένης πορείας αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ευρώπης στην κατηγορία του από το 2003.

Περισσότερες από 7.5εκ. μονάδες κατασκευάστηκαν, ενώ περίπου 5εκ. οχήματα βρίσκονται ακόμα σε κυκλοφορία», δήλωσε ο κ. Olivier François, Πρόεδρος της Fiat σε παγκόσμιο επίπεδο. «Παράλληλα είναι ένα μοντέλο που ξέρει να σπάει τα ρεκόρ. Ήταν το πρώτο 4x4 αυτοκίνητο πόλης, το πρώτο μικρό αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, το πρώτο αστικό SUV και το πρώτο μικρό αυτοκίνητο που ανέβηκε στο Έβερεστ. Σήμερα παρουσιάζουμε το πρώτο Panda πολυτελείας, το Panda Trussardi».«Η Trussardi ήταν η πρώτη Ιταλική μάρκα που έφερε τη μόδα στο ευρύ κοινό διοργανώνοντας επιδείξεις μόδας σε ανοικτούς χώρους», σχολίασε ο Tomaso Trussardi, CEO της Trussardi. «Πάντα δημιουργούσαμε προϊόντα με μοναδικό σχεδιασμό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Σήμερα το Fiat Panda φοράει το στιλ της Trussardi και μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και πρακτικό αυτοκίνητο με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ενέργεια και ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Fiat για τη συνεργασία.»

Η Trussardi ξεκίνησε με την παραγωγή δερμάτινων προϊόντων και εξελίχθηκε σε μία εταιρεία που ορίζει το lifestyle. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τις επιδείξεις μόδας στο ευρύ κοινό, μεγάλο μέρος του οποίου επιλέγει μοντέλα της Fiat για τις μετακινήσεις του. Το Panda Trussardi είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Είναι για εκείνους που αναζητούν ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, ή για εκείνους που θέλουν να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες μιας μικρής οικογένειας. Εφοδιάζεται με τον αποδοτικό κινητήρα Turbo TwinAir με τους 85 ίππους με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς και τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 με τους 69 ίππους.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ