Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο σύστημα εξάτμισης έχει δύο διπλές απολήξεις χρωμίου.

ΒΜW M3: Η πρώτη πρόταση!

8/10/2018

Σχεδιαστικός οίκος παρουσίασε μια πρώτη πρόταση για την εμφάνιση της επόμενης BMW M3. Πώς σας φαίνεται;

Αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκε επίσημα η νέα Σειρά 3 και είναι φυσικό οι σχεδιαστικοί οίκοι να δημοσιεύουν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν μια σειρά από τα επερχόμενα μοντέλα της BMW, όπως για παράδειγμα η επόμενη 4άρα.

Αυτή τη φορά όμως, ο οίκος J.B Cars παρουσιάζει το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ίσως το πιο πολυαναμενόμενο μοντέλο της βαυαρικής μάρκας αυτή την στιγμή, η νέα γενιάς της M3. Δυστυχώς, υπάρχει μόνο μια φωτογραφία για το πίσω μέρος, ωστόσο γίνεται αντιληπτό πως ακόμη και έτσι, η νέα γενιά της Μ3 θα μπορούσε να υιοθετήσει ακόμα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά σε σχέση με το απλό μοντέλο.

Ξεκινώντας, βλέπουμε πως το σύστημα εξάτμισης έχει δύο διπλές απολήξεις με χρώμιο, υπάρχει ολοκαίνουριος διαχύτης και ένα μικρό διακριτικό σπόιλερ στην άκρη του πορτ-μπαγκάζ αλλά και μαύρη οροφή και ίδιου χρώματος λεπτομέρειες κατά μήκος του αμαξώματος.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, η επόμενη M3 αναμένεται σίγουρα να λαμβάνει την ισχύ της από ένα 6κύλινδρο twin-turbo 3λιτρο κινητήρα. Η ιπποδύναμη της λέγεται πως θα είναι γύρω στα 500 άλογα, ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση Competition.

Eσείς τι λέτε; Σας αρέσει αυτό το ψηφιακό σχέδιο για την M3;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις