Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα από τα κυριότερα σημεία της επερχόμενης BMW βρίσκεται κάτω από το καπό, καθώς εκεί βρίσκεται ο πιο ισχυρός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας που έχει εγκαταστήσει ποτέ η μάρκα σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής Σειράς.

BMW Σειρά 3: Αλλαγές σε κινητήρα και βάρος (+vid)

17/8/2018

Το πρώτο επίσημο teaser βίντεο αλλά και σημαντικές πληροφορίες, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την BMW αναφορικά με την ολοκαίνουργια Σειρά 3.

Ξεκινώντας με το βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του κειμένου, οι «βαυαροί» δείχνουν τη νέα 3άρα να περιστρέφεται στους δρόμους του Nürburgring, μέχρι να καταλήξει στη πίστα δοκιμών όπου και θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, μέχρι την επίσημη αποκάλυψή της και το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού σε περίπου ενάμισι μήνα από σήμερα.
 
Ωστόσο το σύντομο βίντεο πλαισιώθηκε και από κάποιες προκαταρκτικές λεπτομέρειες για τη Σειρά 3 της 7ης  γενιάς. Σύμφωνα λοιπόν με τη μάρκα το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου έχει μειωθεί κατά 10 χιλιοστά σε σύγκριση με το εξερχόμενο μοντέλο, ενώ το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα με αναλογία 50:50 εμπρός / πίσω.
 
Μιλώντας για το βάρος οι βαυαροί μας ενημερώνουν πως κατάφεραν να «κόψουν» από το μοντέλο 55 κιλά και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ακαμψία της δομής και της ανάρτησης του αμαξώματος. Παρόλο την «δίαιτα» που έκανε η νέα Σειρά 3 το μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού αποτελεί το σύστημα ανάρτηση Μ που χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 10 χιλιοστά.

Ένα από τα κυριότερα σημεία της επερχόμενης BMW βρίσκεται κάτω από το καπό, καθώς εκεί βρίσκεται ο πιο ισχυρός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας που έχει εγκαταστήσει ποτέ η μάρκα σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής Σειράς. Μάλιστα γίνεται λόγος πως παρόλο την περισσότερη ισχύ η εν λόγω μονάδα είναι περίπου 5% πιο οικονομική από την προηγούμενη, εν μέρει χάρη σε ένα αναβαθμισμένο κιβώτιο Steptronic οκτώ ταχυτήτων.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και teasers είναι πιθανό να αποκαλυφθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, όταν και ελπίζουμε να έχουμε εικόνα και από το εσωτερικό. Μέχρι τότε ρίχτε μια ματιά στο teaser βίντεο που δημοσίευσε η BMW.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις