Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια BMW X2 ενημερωμένη με το πακέτο M Sport είναι διαθέσιμη προς πώληση.

Tο συγκεκριμένο μοντέλο είναι ελαφρώς πιο κοντό αλλά και πιο χαμηλό από την αδερφή της, Χ1.

H ΒΜW X2 έχει την ισχύ 193 ίππων και 280 Nm ροπής.

Μια BMW X2 ψάχνει αγοραστή

27/2/2018

Μια BMW X2 ενημερωμένη με το πακέτο M Sport είναι διαθέσιμη προς πώληση και σίγουρα δεν θα μείνει αδιάθετη για πολύ ακόμα.

Σε μια από τις πόλεις όπου τα ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα πάνε και έρχονται, όπως το ¶μπου Ντάμπι, αυτή η  BMW X2 έχοντας το πακέτο M Sport ψάχνει τον επόμενο αγοραστή της.
 
Έχοντας ένα πιο σπορ σύστημα ανάρτησης, το οποίο μεταξύ άλλων την έχει φέρει πιο κοντά στο έδαφος , το γερμανικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τροχούς 20 ιντσών και ένα πιο επιθετικό σπόιλερ, ενώ στυλιστικά στο εμπρόσθιο μέρος η γρίλια έχει φινιριστεί με μαύρο χρώμα για να δίνει μια πιο «άγρια» όψη στο SUV.
 
Παρόλο πως μιλάμε για μια Χ2, στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ελαφρώς πιο κοντό αλλά και πιο χαμηλό από την αδερφή της, Χ1, ωστόσο και οι δύο έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Από κει και πέρα η ΒΜW X2 έχει την ισχύ 193 ίππων και 280 Nm ροπής, ενώ σε ότι αφορά το εσωτερικό τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα κοσμούνται από μπλε ραφές, ενώ ίδιου χρώματος διακοσμητικά στοιχεία έχουν συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στο ταμπλό και στο πλαϊνό μέρος των θυρών.
 
Τέλος σύμφωνα με την BMW Abu Dhabi Motors για να μάθει κανείς την τιμή πώλησής της θα πρέπει να ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου, ωστόσο δεν νομίζουμε πως το τελικό ποσό θα αποτελέσει πρόβλημα για κάποιον ευκατάστατο κάτοικο της περιοχής.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις