Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O ανεξάρτητος οίκος X-Tomi  Design πήρε την Μ Sport έκδοση που παρουσιάστηκε για την Χ2 και έκαναν ένα βήμα παραπάνω.

BMW X2 Μ;

30/10/2017

Ο ανεξάρτητος οίκος X-Tomi Design παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Χ2 σε έκδοση Μ υψηλών επιδόσεων. Πώς σου φαίνεται;

Μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας Χ2, ήταν πολύ αναμενόμενο να «ορμήσουν» οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές στη δημιουργία πολλών και διαφορετικών ψηφιακών πορτραίτων για το νέο crossover/SUV της BMW.

O ανεξάρτητος οίκος X-Tomi  Design πήρε την Μ Sport έκδοση που παρουσιάστηκε για την Χ2 και έκαναν ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας στο νέο μοντέλο περιποίηση Μ. Για το σκοπό αυτό, δεν χρειάστηκαν πολλές αλλαγές λόγω της ήδη επιθετικής εμφάνιση της, αντιθέτως έλαβαν χώρα κάποιες διαφοροποιήσεις ουσίας, όπως νέο μπροστινό προφυλακτήρα, Μ έμβλημα στην γρίλια, μαύρη οροφή και πλαϊνές ποδιές.
 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η BMW δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα δώσει εντολή στο τμήμα Μ να λανσάρει την Χ2 Μ, ωστόσο αν αυτό γίνει το κινητήριο του σύνολο θα εξοπλιστεί με αρκετούς ίππους, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί την Mercedes-AMG GLA 45.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα βενζίνης, η Χ2 στην θα προσφερθεί με τρεις διαφορετικές επιλογές. Η X2 sDrive20i θα διαθέτει τον τετρακύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 192 ίππους και 280 Nm ροπής και θα συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, που επιτρέπει στο crossover να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 227 χλμ./ώρα. Για το Μ μοντέλο, η ιπποδύναμη και οι επιδόσεις αναμένεται να αυξηθούν δραστικά.

Θα σας άρεσε να μοιάζει έτσι η BMW X2 M;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις