Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία από τις εικόνες που έχει ανεβάσει στο Instagram η Mercedes.

«Βασίλισσα» του Instagram η Mercedes

30/11/2018

Μπορεί η Mercedes να είναι για πολλούς η κορυφαία μάρκα, υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη. Ωστόσο σύμφωνα με την T4Media η γερμανική μάρκα έχει μία πρωτιά που δέχεται αμφισβήτηση και αυτή έρχεται μέσω του γνωστού σε όλους μας πλέον, Instagram.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η T4Media πριν από λίγες ημέρες, η Mercedes-Benz ξεπέρασε το αριθμό ορόσημο των ενός δισεκατομμυρίου «Like» καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση ανάμεσα στις 100 κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, (Interbrand Best Global Brands 2018), ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται.
 
Η premium μάρκα δραστηριοποιείται στο Instagram από το 2012. Κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την ανάλυση, κερδίζει 27,6 εκατομμύρια «Likes» το μήνα στο παγκόσμιο κανάλι της (@ mercedesbenz). Μάλιστα γίνεται λόγος πως έχει πάνω από 35,66 εκατομμύρια ακόλουθους στους επίσημους λογαριασμούς της.

Για να γιορτάσει την επιτυχία της αλλά η Mercedes- Benz έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες από διάφορες αναρτήσεις που έχει κάνει κατά το παρελθόν, ενώ μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε το γεγονός λέγοντας παράλληλα το δικό της ευχαριστώ στους φίλους της μάρκας.
 
Τέλος για την ιστορία να πούμε πως σύμφωνα με την ίδια ανάλυση που έκανε η T4Media την πεντάδα των κορυφαίων σε «Like» εταιρειών στο Instagram συμπληρώνουν η BMW, η Η & Μ, η Gucci και η Disney.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις