Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δύο προϊόντα της εταιρείας ελαστικών Kumho απέσπασαν ισάριθμα βραβεία σχεδίασης iF Awards.

Βραβεύτηκαν ελαστικά της Kumho

16/11/2018

Δύο προϊόντα της εταιρείας ελαστικών Kumho απέσπασαν ισάριθμα βραβεία σχεδίασης iF Awards.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία το ελαστικό υψηλών επιδόσεων ECSTA PS71, και το φουτουριστικό, πρωτότυπο ελαστικό της εταιρίας, γνωστό με την ονομασία «Smasher», πρόσθεσαν δύο ακόμα βραβεία σχεδίασης στο ενεργητικό της. Κριτήρια γιΆ αυτή την διαδικασία επιλογής ήταν: η καινοτομία, η περιβαλλοντική συμβατότητα, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η άνεση και ασφαλώς η σχεδίαση.

Το ECSTA PS71 σταδιακά θα αντικαταστήσει το ECSTA KU39. Όπως υποστηρίζει η Kumho,το PS71 έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και ισχυρές επιδόσεις στη βροχή. Ξεκινώντας από τριάντα διαστάσεις, η χάραξη διατίθεται τελικά σε 37 διαστάσεις με δείκτη ταχύτητας Y, σε διαμέτρους 17 - 20 ιντσών – κατάλληλες για τα δημοφιλέστερα αποκλειστικά sedan και σπορ μοντέλα της αγοράς. Έντεκα διαστάσεις run-flat προστέθηκαν από τα τέλη 2017.

Το «Smasher» εξελίχθηκε σε συνεργασία με την SsangYong Motor Company και αρχικά αποκαλύφθηκε στο Tivoli στο IAA Motor Show. Το ελαστικό σύμφωνα πάντα με τη φίρμα είναι βελτιστοποιημένο για οδήγηση σε ακραίες συνθήκες και διαθέτει καινοτομίες όπως επιφάνειες που δρουν ως βεντούζες και πριονωτά τακούνια. Οι «βεντούζες» επιτρέπουν στο όχημα να ανεβαίνει απότομες πλαγιές δημιουργώντας υποπίεση μεταξύ ελαστικού και εδάφους, ενώ τα «πριόνια» εξασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη, συνθλίβοντας ανωμαλίες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ένα ελαστικό.

Σχολιάζοντας, ο Chung Taek-gyun, επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας δήλωσε: «Θα εξακολουθήσουμε να εστιάζουμε τις ερευνητικές μας προσπάθειες στη δημιουργία σχεδίων που κάνουν τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν από αυτά των ανταγωνιστών μας».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις