Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

CUPRA Leon με plug-in Hybrid

9/4/2019

To 2020 το νέο SEAT Leon όσο και οι CUPRA εκδόσεις του σε hatchback και estate. Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα δήλωσε ο CEO της SEAT. Διαβάστε τις δηλώσεις του..

Ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα δήλωσε ο CEO της SEAT, κ. Luca de Meo σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα γενιά του Leon, αφού ο ίδιος αποκάλυψε τόσο το πότε θα ντεμπουτάρει αλλά και κάποια πρώτα στοιχεία για την έκδοση επιδόσεων που θα λάβει.

Ο de Meo δήλωσε επ ακριβώς: «Μέσα στο 2020, η νέα γενιά του Leon θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία σε 5θυρη hatchback και ST (estate) εκδόσεις. Θα εξοπλιστεί και με plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα αποδίδει συνολικά 245 άλογα. Οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων και για το hatchback και για το Leon ST θα είναι έτοιμες στα τέλη του επόμενου έτους».
 
Από την πλευρά του, το αφεντικό της CUPRA, κ. Wayne Griffiths έκανε γνωστό πως η έκδοση των 245 ίππων πάνω στην οποία αναφερόταν ο de Meo αφορά μόνο την plug-in έκδοση που θα έχει το καινούριο CUPRA Leon και δεν θα προσφερθεί, τουλάχιστον με τέτοια ισχύ, στο «απλό» Leon. Eκτός του ηλεκτρικού plug-in CUPRA Leon, η μάρκα αναμένεται να λανσάρει και έκδοση επιδόσεων με κάποιον βενζινοκινητήρα.

Το επερχόμενο SEAT Leon θα βασίζεται στην αναβαθμισμένη έκδοση της MQB πλατφόρμας του VW Group.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις