Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαφρύτερη και ισχυρότερη θα είναι η επερχόμενη Porsche 718 Cayman T, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της το νέο έτος.

Cayman T: Αλλαγές σε βάρος και ιπποδύναμη

22/10/2018

Ελαφρύτερη και ισχυρότερη θα είναι η επερχόμενη Porsche 718 Cayman T, η οποία θα μπει στις αγορές το νέο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η Cayman T θα ακολουθήσει τα βήματα της 911 T, με τους μηχανικούς της φίρμας να θέλουν να προσφέρουν στο κοινό ένα σπορ αυτοκίνητο εστιασμένο στην οδηγική εμπειρία. Για να πετύχουν τον στόχο τους οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας θα δώσουν στην Cayman T μία σειρά από αναβαθμίσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν την μείωση του βάρους αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη.
 
Συγκεκριμένα σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ελαφρύτερο γυαλί αλλά και ελαφρύτερα σπορ καθίσματα, ενώ δεν αποκλείεται μέρος των αλλαγών να αποτελέσει και η απουσία συστήματος ψυχαγωγίας. Μέσω αυτών των αλλαγών η επερχόμενη Cayman T θα μπορούσε να έρθει 20 κιλά ελαφρύτερη από την 718 Cayman S.
 
Εκτός από τη «δίαιτα» το μοντέλο αναμένεται να λάβει ένα σπορ σύστημα εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ενώ αναφέρεται πως θα η απόσταση που θα διατηρεί από το έδαφος θα μικρύνει.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα τα ίδια μέσα αναφέρουν ότι η Cayman T θα τοποθετηθεί ανάμεσα από της Cayman S και GTS και θα χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων. Η ισχύς που θα έχει θα αντιστοιχεί σε 365 άλογα, κάτι που αν ισχύσει, σημαίνει πως θα είναι κατά 10 ίππους περισσότερη από την Cayman S και κατά 5 ίππους λιγότερο από την Cayman GTS.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η 718 Cayman T θα φτάσει στις αγορές στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις