Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

ΔΕΗ: 1.000 σταθμοί δημόσιας φόρτισης έως το 2023

11/6/2020

Η ΔΕΗ έχει σχεδιάσει την εγκατάσταση 1.000 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέχρι το 2023. Η αυτοκίνηση αλλάζει και το ίδιο θα συμβεί και με τις υποδομές της χώρας μας.

Ένα ακόμα πρόβλημα της ηλεκτροκίνησης στην χώρα μας, δείχνει να βρίσκει τον δρόμο προς την λύση του. Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, ανακοίνωσε πως θα επιταχυνθούν οι διεργασίες για την τοποθέτηση 1.000 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα πλάνα εγκατάστασης τους, μέχρι το 2023, ενώ επιθυμούν να αγγίξουν το νούμερο των 10.000 σταθμών μέχρι το 2024.  



Η ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης σε οδικούς άξονες, πρατήρια και δημόσιους χώρους, θα λύσει για τα καλά το πρόβλημα υποδομών της χώρας, για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέσα στα πλάνα της ΔΕΗ, είναι η συνεργασία με σούπερ μάρκετ και αεροδρόμια, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η πρόσβαση στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μάλιστα, η ΔΕΗ έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα που θα επιταχύνει την ανάπτυξη της εταιρίας στην ηλεκτροκίνηση. 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις