Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εσωτερικό: Premium με σπορ πινελιές και αρκετές ανέσεις

    Διαβάστηκε από 7374 αναγνώστες - 18/4/2019

    Θα μπορούσε ένα τόσο όμορφο εξωτερικά αυτοκίνητο να μην σε εντυπωσιάζει εξίσου και στο εσωτερικό του; Έτσι λοιπόν, όταν καταφέρεις να αποφύγεις την χαμηλή οροφή και να βολευτείς στην άνετη θέση του οδηγού, κλείνεις πόρτα και μεταφέρεσαι σε έναν ήσυχο και ευφάνταστο κόσμο. Πρώτο βλέμμα στον ψηφιακό και εντυπωσιακό σε γραφικά πίνακα οργάνων, ο οποίος όπως και στα μεγάλα SUV της εταιρίας, διαθέτει 5 δυνατότητες διαμόρφωσης.



    Στο κέντρο του ταμπλό και λίγο πιο χαμηλά, υπάρχει μία οθόνη αφής 10 ιντσών που είναι το κέντρο ελέγχου του infotainment, η οποία ενώνεται με τα γνωστά από το 3008, πλήκτρα πιάνου (για χειροκίνητη λειτουργία). Ποιοτικά το 508 δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση, είναι premium με αρκετά μαλακά υλικά, κάρμπον επιφάνειες και άριστη συναρμογή. Τα φώτα στην πλαφονιέρα αλλά και ο χειρισμός του clima, γίνονται μέσω επιφανειών αφής, ο ambient φωτισμός είναι παρών και εδώ, ενώ δεν λείπουν και οι GT Line πινελιές σε τιμόνι, πεντάλ και πατάκια. 


    Χώροι επιβατών και αποσκευών: Ανετα 5 άτομα, και μάλιστα μετά από σουπερ μάρκετ
    Μπορεί να μην είναι ψηλό, είναι όμως εντυπωσιακά μακρύ και διαθέτει μεταξόνιο μεγαλύτερο των 2.790 χλστ. προϊδεάζοντας σε για εντυπωσιακούς χώρους. Έτσι λοιπόν, πίσω θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με πρωθυπουργική άνεση 3 ενήλικες  με μικρό περιορισμό στο χώρο για τα κεφάλια, απόλυτη άνεση όμως για τα γόνατα. Εάν τα άτομα είναι μόνο 2, θα μπορέσουν να απολαύσουν και «τεμπέλη» ανάμεσα τους με δύο ποτηροθήκες και χώρο να ακουμπήσουν. Ο χώρος αποσκευών των 487 λτ. είναι μεγάλος και με καλό άνοιγμα για εύκολη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων, θα θέλαμε βέβαια πλήκτρο για να κλείνει αυτόματα, μιας και φτάνει αρκετά ψηλά.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ