Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Toyota Corolla Sedan HSD 122PS

Διαβάστηκε από 24727 αναγνώστες - 24/6/2019

Η νέα Corolla Sedan έρχεται για να βγάλει εις πέρας τις χιλιάδες απαιτήσεις της ελληνικής οικογένειας. Στην υβριδική της έκδοση σπάει το φράγμα της χαμηλότερης κατανάλωσης, προσφέρει χώρους για μετακόμιση αλλά και χαμόγελα στον οδηγό.

Δοκιμάζουμε την υβριδική έκδοση με τον 1.800άρη HSD κινητήρα απόδοσης 122 ίππων και φέρνουμε τη νέα Toyota Corolla Sedan απέναντι σε όλες τις δοκιμασίες που θα συναντήσει στους ελληνικούς δρόμους. Μέχρι σήμερα, αν κάποιος ακούσει Corolla και Sedan, το μυαλό του θα πάει σε ξεπερασμένη εμφάνιση και αδιάφορο σύνολο. Να λοιπόν που η νέα Toyota Corolla Sedan έρχεται να μας αποδείξει πως αυτή η κατηγορία δεν είναι σε καμία περίπτωση ξεπερασμένη. Με μήκος 4.630 χλστ. και μεταξόνιο στα 2.700 χλστ. αποτέλεσε έναν καμβά στον οποίο οι υπεύθυνοι σχεδίασης, μεγαλούργησαν.



Αποκτά ιδιαίτερα σπορτίφ χαρακτηριστικά ενώ διατηρεί εντυπωσιακή ισορροπία ανάμεσα σε ακμές και καμπύλες. Σε σχέση με τα Hatchback και Touring Sport υιοθετεί νέα φωτιστικά αλλά και προφυλακτήρα, ενώ όπως είναι λογικό, από τη μέση και πίσω αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο το οποίο σε προϊδεάζει για τους προσφερόμενους χώρους.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις