Μυώδες και επιβλητικό σε προκαλεί να το λερώσεις, ακόμα και στην δικίνητη έκδοση του.

Dacia Duster 1.3 TCe 130 PS 4X2

Διαβάστηκε από 19234 αναγνώστες - 13/6/2019

Πιο value for money, δεν γίνεται! Το Dacia Duster εφοδιάζεται με τον σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 1.300 κ.εκ., προϊόν της συνεργασίας Group Renault - Daimler. Δείτε στη πράξη, πως η μεταμόσχευση καρδιάς μας έδωσε έναν ακόμα πιο δυνατό παίχτη.

 
 

Renault : Captur από 16.880 και 5 χρόνια εγγύηση

Το μικρομεσαίο SUV της Dacia δέχεται εσωτερικό lifting και το αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Νέος 1.300άρης TCe κινητήρας φορτωμένος τεχνολογίες και γεμάτος υποσχέσεις με 130 ίππους.

Εμφάνιση-σχεδίαση: Μυώδης και καθαρόαιμη offroad
Η τρέχουσα γενιά αν και δεν έχει σχεδιαστεί σε λευκό χαρτί, καταφέρνει να είναι αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη, διατηρώντας όμως τα στοιχεία που έκαναν το Duster τόσο πετυχημένο. Έτσι, η σχεδίαση είναι και σε αυτή την γενιά μυώδης και καθαρόαιμη offroad, με πολλά χαρακτηριστικά που μυρίζουν χώμα, όπως τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι ράγες οροφής αλλά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.  Βλέποντας κάποιος το νέο μοντέλο, μένει με την αίσθηση ότι αυτό μπορεί να κινηθεί με άνεση ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα βουνά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ